Nexus Grafisch Ontwerp

Nexus Grafisch Ontwerp

Na tien jaar ervaring bij diverse bureaus, startte Engel Kluis in 1996 zijn eigen bedrijf onder de naam neXus. Hij werkt en adviseert op dit moment uiteenlopende bedrijven in diverse markten, o.a. gemeentelijke overheden, onderwijs, zorg, farmacie, uitgeverijen, B-to-B en non-profit. Zowel reclamisch, uitvoerend, voor in- en externe communicatie, als wel presentatie en uitstraling.

Engel is nuchter van aard - alleen het resultaat telt. Zijn persoonlijke pay off luidt niet voor niets 'Waar anderen stoppen ga ik de uitdaging aan'. Hij voelt zich het prettigst in een goede samenwerking - alleen dan kom je verder. Hij is heel basic, houdt van korte lijnen, directheid en openheid. Dit (gekoppeld aan zijn expertise, kwaliteitsdrang en service) bepaalt zijn hele uitstraling: werken is leuk!

De kracht van Engel ligt in een sterke vormgeving en heldere ontwerpen. Hij verzorgt ook het volledige uitvoerende en pre-press traject, alsmede de kwaliteitscontrole: een perfectionist!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De webdesignin.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nexus Grafisch Ontwerp
Lagedijk 55
2064KW Spaarndam

+31 (0)23 5624707

Links

Website
-

Deel deze pagina

Nexus+Grafisch+Ontwerp img