Seo VyoGeopend tot 17.00

webdesigners - Seo Vyo - kaartoverzicht

Seo Vyo

Webdesign & SEO

Webdesign en SEO zijn de meest belangrijke onderdelen van een bedrijf. Als bedrijf wil je natuurlijk klasse en professionaliteit uitstralen, wij van Seo Vyo weten dit maar al te goed. Wij zijn dan ook gespecialiseerd op het gebied van webdesign en online bedrijfsactiviteiten
Onze missie
Een woord staat bij ons centraal, en dat is perfectie. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u aan een zo perfect mogelijke website te helpen zodat u altijd met een goed gevoel ons verlaat. Dit houd in dat wij u een website geven die u de beste ondersteuning geeft voor de online bedrijfsactiviteiten. De klant krijgt zo en top ervaring en de website zal boven de anderen uit steken. Ook bespreken we altijd alles met de klant, zo kunnen we precies zien waar u naar op zoek bent.
Onze visie
Een bedrijf opstarten is al moeilijk genoeg, al helemaal voor mensen die met niks beginnen. Wij willen hen dan ook helpen, ons doel is dan ook om ieder bedrijf een kans te geven om online aan de slag te gaan. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw droom als ondernemer waar te maken, wij willen je niet weerhouden om dit te bereiken.
Onze kernwaarden
Er staan enkele kernwaarden centraal in ons bedrijf. Als eerste is er transparantie, wij werken door middel van een transparante beloningssystematiek. Dit geeft de klant net even wat meer inzicht. Ook hebben wij direct contact met de ontwikkelaar, een accountmanager is dan ook helemaal niet nodig. Dit scheelt een hoop tijd en gezeur, om dan al niet te spreken over de bespaarde kosten. Als laatste staan wij voor duidelijkheid. U kunt altijd zien hoe ver we zijn met het project en hoe lang het nog zal duren. Zo kunt u in de tussentijd aangeven of er aanpassingen nodig zijn of dat alles naar wens is.
Onze samenwerking
Wij werken samen met partners, dit doen wij om meerdere redenen. U krijgt op die manier alle benodigde ondersteuning, dit is wel zo fijn voor u tijdens het opstarten van de online omgeving. Ook letten wij op uw wensen en uw vereisten. Daarnaast zorgt het er voor dat de prijs mooi laag blijft, dit merkt u dus ook nog eens in de portemonnee.
Onze mentaliteit
Wij van Seo Vyo webdesign doen afstand van die 9 tot 5 mentaliteit, dit werkt nou eenmaal niet. Bij ons kunt u altijd terecht, 24/7 per week. Dit doen wij omdat wij begrijpen dat mensen overdag werken, je hebt dan simpelweg geen mogelijkheid om langs te komen. Vandaar dat wij ook in de avond bereikbaar zijn, zo kunt u altijd bij ons terecht.
Wij ontwikkelen professionele websites voor jouw bedrijf
Een professionele website ontwikkelen wil niet alleen zeggen dat deze site technisch helemaal in orde is en goed werkt. Uiteraard is dat de eerste voorwaarde om over professioneel webdesign te kunnen spreken. Een professionele website betekent voor ons echter meer dan een technisch hoogstandje. Wij zorgen ervoor dat de website die wij voor je bouwen helemaal bij je bedrijf past.
Als professionele webdesigners  weten wij als geen ander wat de website van een ondernemer aantrekkelijk maakt.
Verder hebben wij ook voeling met wat er leeft onder de plaatselijke bevolking en kunnen wij je de beste tips geven over hoe je hen aanspreekt.
Zo kan jouw professionele website ervoor zorgen dat jij klanten over de vloer krijgt die ook daadwerkelijk wat kopen.

http://www.seovyo.nl/

http://www.seovyo.nl/over-ons/

Services

  • SEO
  • Webdesign
  • Webshop
  • Webshop laten maken
  • Website bouwen
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • websites
  • Webshop

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

  5 

Wedesign met hoge kwalieit

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Seo Vyo
Bovendijk 35S
2295 RV Kwintsheul

+31 (0)6 45988318
wesley09876543@gmail.com

KvK

Nummer
11111111

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

Seo+Vyo img