Zo!Ontwerp

Zo!Ontwerp

Yvon Thewessen richtte in 2003 zo!ontwerp op. Was daarvoor 11 jaar als senior ontwerper/teamleider werkzaam bij Eden Design & Communication (tegenwoordig EdenSpiekermann). Hier deed ze veel ervaring op met huisstijlontwikkeling, vanaf de eerste analyse tot uitwerking van de meest uiteenlopende communicatiemiddelen. Ze werkte voor klanten als ABN AMRO, Energie Noord West en het Concertgebouw. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid zorgt voor een doortastende en frisse kijk op zaken, waarbij de helderheid van de boodschap altijd voorop staat.

Roel Timp was 12 jaar partner/manager bij Hollands Lof ontwerpers in Haarlem. Werkte onderandere voor RDW, Belastingdienst, Bostec (Imtech ITC) en Reclassering Nederland. Daarvoor was ook hij werkzaam bij Eden, waar hij Yvon leerde kennen. Sloot zich in 2008 aan bij zo!ontwerp, om weer meer aan creatie en ontwerpadvies toe te komen. Beschikt over een groot analytisch vermogen waarmee complexe materie tot de essentie wordt teruggebracht. Dit resulteert in heldere en krachtige ontwerpen.

We ontwerpen en adviseren. En dat allebei op zeer uiteenlopende schaal.
Nieuwe huisstijl?

Sluit uw huidige imago niet meer aan bij wat u als bedrijf wilt uitstralen? Heeft u een project dat in de markt moet worden gezet? Of bent u starter? Dan kunnen we u helpen bij het vaststellen van uw gewenste imago en ervoor zorgen dat alle communicatie hierbij naadloos aansluit. Als éénmansbedrijf heeft u natuurlijk andere eisen dan wanneer u een grotere onderneming heeft. Daarom leveren we altijd maatwerk en maken daarover vooraf duidelijke afspraken.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De webdesignin.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Zo!Ontwerp
Thomsonlaan 35
2014TR Haarlem

+31 (0)23 5318890

Deel deze pagina

Zo%21Ontwerp img