Franka Concept en Vormgeving

Franka Concept en Vormgeving

Frank'A Concept en Vormgeving verzorgt grafische projecten. Van logo tot complete huisstijl. Van 'simpele' folder of brochure tot jaarverslag of periodiek. Van e-zine tot website.
Hoe u uw boodschap ook wilt overbrengen, Frank'A verzorgt het idee, de uitwerking en begeleiding. Creatief en pragmatisch, Enthousiast en kritisch.
Zo nodig in samenwerking met externe specialisten zoals tekstschrijvers, fotografen en webbouwers.

Dit alles onder het motto: geen vorm zonder inhoud.

Logo

Uw logo is het boegbeeld van uw bedrijf. Het vertelt in één oogopslag wie u bent. Waar u voor staat. Modern of klassiek. Degelijk of frivool. Alles kan in een logo worden weergegeven.
Een goed logo dekt 'de lading'. Vormt een solide basis voor uw huisstijl. Het moet dan ook breed toepasbaar zijn. Op visitekaartjes en in advertenties. Op uw website, uw wagenpark enz.

Website

Een website moet niet alleen 'goed smoelen', ook goed werken. Vlot en probleemloos. Met een heldere indeling en soepele navigatie. De bezoeker van uw site heeft geen tijd voor zoekplaatjes en grote hoeveelheden informatie. Die wil op zijn wenken worden bediend. Net als u nu! Daarom hierbij de kaarten op tafel: een visueel èn functioneel uitstekende website. Professioneel gebouwd. Desgewenst voorzien van webwinkel, database etc. Inclusief advies en ondersteuning bij het up-to-date houden.

Brochures periodieken

Een brochure, e-mail nieuwsbrief of magazine. Wat voor uitgave het ook is, het moet makkelijk toegankelijk en prettig leesbaar zijn. Dat vraagt vooral om een heldere presentatie van de informatie. Ongeacht de hoeveelheid en verscheidenheid. Het vraagt ook om een prettig leesbaar lettertype, goede tekst-beeldverhouding enzovoorts. De lezer 'pakken' en vasthouden. Dat kan op tal van manieren. Niet ingewikkeld. Wel to-the-point. Met aandacht en zorg voor beeld en tekst. En geproduceerd volgens planning.

Corporate communicatie

Corporate communicatie omvat het geheel van al uw uitingen. Van logo tot briefpapier. Van folder tot buitenreclame. Van wervingsadvertentie tot website. Met consequent doorgevoerde communicatie zet u een helder, consistent beeld neer van uw organisatie. U maakt duidelijk wie u bent en waar u voor staat.
Niet alleen aan uw (potentiële) klanten en relaties, ook aan uw medewerkers. En elke uiting verstrekt dat beeld.

Wilt u meer weten of heeft u direct een vraag?
Neem dan contact op.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De webdesignin.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Franka Concept en Vormgeving
Anijsgaarde 11
2803RB Gouda

+31 (0)182 689428

Links

Website

Deel deze pagina

Franka+Concept+en+Vormgeving img