72 DPI

72 DPI

Wij zijn vriendelijke en betrouwbare, interface- en usability-experts.
Wij helpen u om uw webproject zo rendabel mogelijk te maken door helder en simpel interface design.

Concept
Alles begint met de vraag: Wat wilt u met uw site bereiken? En dan vraag twee: Wat wil de gebruiker van uw site? De antwoorden op deze basale vragen noemen wij het concept. Vervolgens bepalen we aan welke technische en inhoudelijke eisen de site moet voldoen om succesvol te kunnen zijn.

Daarbij moet u denken aan functionaliteit en het soort content dat de site moet bieden. Om al deze voorwaarden samen te vatten presenteren we een flow diagram, een overzicht van de pagina’s en hun onderlinge relatie.

Ontwerp
Het ontwerp-traject begint bij 72dpi met het maken van wireframes. Dat zijn schematische weergaves van elke relevante webpagina waarin de gebruikte interface-elementen zo worden gepresenteerd dat de interactie duidelijk en logisch is.

Na akkoord op de wireframes volgt het grafisch ontwerp: de visuele vertaling van de wireframes. Alle elementen van de webpagina krijgen vorm en kleur met als doelstelling: een consistente uitstraling, sfeer en identiteit. Zowel de wireframes als het grafisch ontwerp kunnen gebruikt worden voor gebruikersonderzoek.

Realisatie
Wordt het visuele ontwerp goedgekeurd, dan kan de site in HTML/CSS worden gebouwd. Bepaalde interactieve elementen en animaties worden in Flash of JavaScript gemaakt en in de site geplaatst.

Afhankelijk van de complexiteit van de back-end kan de site door 72dpi verder worden ontwikkeld of als mark-up worden aangeleverd bij de back-end partner van onze opdrachtgever.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De webdesignin.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

72 DPI
Sumatrakade 1055
1019RE Amsterdam

+31 (0)20 7729377

Links

Website

Deel deze pagina

72+DPI img